Su Kaçağı Tespiti

Mersin petek temizleme – 0532 359 85 86

Mersin petek temizleme. Mersin Makineli Petek Temizliği. İlaçlı Petek Temizleme. Mersin İlaçla Petek Temizliği

Mersin petek temizleme

Mersin petek temizleme firması olarak son sistem makinelerle ısıtmayan peteklerinizi teknolojik cihazlarla temizliğini bakımını yaparak ilk günkü gibi ısınmanızı sağlıyoruz.

Mersin petek temizliği yapan güneş tesisat olarak petek temizliğinde dikkat edilmesi gereken bütün ayrıntıları personelimize gerekli eğitimi vererek siz değerli müşterilerimize en iyi kaliteli hizmeti vermek istiyoruz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin de petek temizleme  peteklerde ısı kaybını önlemek, enerji tasarrufu sağlamak, petekleri uzun süre kullanmak ve yakıt tasarrufu yapak için petek temizliği yapmak önemlidir. Peteklerin ısınıp ısınmadığını anlamak çok basittir elle kontrol sağlanması gerekir üst sıcak alt soğuk ise temizlik gerekmektedir.

Mersin petek temizleme eskisinden daha az ısıttığını düşündüğünüz anda da temizlik gerekir bazen peteklerde hava olmasından dolayı da petekler ısınmaz hava alma işlemi anahtar yardımı ile yapılır mersin petek temizleme peteklerinizi en az iki yılda bir temizlenmesini önerir.

Mersinde ısınmayan radyatör petekleriniz için bizlere net adresimiz üzerinde ulaşıp gerekli bilgi ve randevuyu alabilirsiniz.

Petek Temizleme Hizmetlerimiz  

Evlerinizde ya da iş yerinizde ısınmak için kullanılan kalorifer petekleri içindeki su zaman içinde kirlenmektedir. Peteklerde dolaşan su tortulaşınca ve kirlenince yeterli ısınma elde edemezsiniz.

Eğer kombiniz çalıştığı halde yeterli bir şekilde ısınmadığınızı düşünüyorsanız petek temizleme hizmeti almalısınız. Bu durum verimli bir ısınma elde etmenizi sağladığı gibi doğalgaz tasarrufu yapmanızı da sağlamaktadır. Bu işte uzman olan personellerimiz bulunduğunuz adrese gelerek ortamı kirletmeden petek temizliği yapmaktadır.

Petek temizliğinin birçok faydası bulunur. Öncelikle verimli ısınma elde edersiniz. Enerji tasarrufunda bulunursunuz.

Kombinizin ömrünü artırırsınız. Peteklerdeki havanın alınması ve peteklerin temizlenmesi işlemlerini her kış mevsimine girmeden önce yaptırmalısınız. Bu konuda randevu almak için bizi aramalı ve teknik ekibimizden yardım istemelisiniz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin Makineli Petek Temizliği

Petek temizliği özellikle kış aylarında yüksek verim alabilmeniz için gerçekleştirmeniz gereken uygulamalardan bir tanesidir. Bakımı yapılmamış ve temizlenmemiş petekler zaman içerisinde yüksek enerji tüketmesine rağmen daha az ısınırlar.

Bu durum özellikle faturaların yüksek gelmesi ile karşımıza çıkar. Mersin makineli petek temizliği ise Mersin’de yaşayan ev veya iş yeri sahiplerinin ilgisini çekmektedir.

Petek temizliği sayesinde düşük enerji ile yüksek ısı elde etmek mümkün olur. Odalarda yer alan tüm petekler yüksek verimlilik ile çalışır ve doğalgaz için ödemeniz gereken ücretin azalmasını sağlar.

Petekler temizlenirken amaca uygun olarak üretilen makineler kullanılmaktadır. Bu makineler alanında uzman ekip arkadaşlarımız tarafından doğru noktalara bağlanarak petek içerisinde yer alan tüm pislikler ve tortular temizlenir.

Petek temizliğinin doğru bir şekilde yapılabilmesi büyük önem arz eder. Bu nedenle tercihinizi tecrübeli ve profesyonel firmalardan yana kullanmanız gerekecektir. Bizler Güneş Tesisat olarak 20 yılı aşkın süredir bu sektörde sizlere hizmet vermekteyiz. Bizlerle iletişime geçerek makineli petek temizliği hizmetimizden faydalanmanız mümkündür.

 

Kombi Petek Temizliği

Özellikle kış aylarının yaklaşması ile birlikte kombi petek temizliği pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlamıştır. Yaz aylarında çalışmayan tesisat nedeniyle çamurlaşma, korozyon oluşumu ve tortu tabakası oluşumu sıklıkla gözlemlenir.

Bu durum kombi arızalarının yaşanmasına ve kış aylarında alınan verimin düşmesine neden olabilir. Bu nedenle düzenli olarak kombi petek temizliğinin yapılması gerekecektir.

Kombi petek temizliği sırasında tesisatta ve petek kanallarında oluşan tüm pislikler uzaklaştırılmaktadır. Bu durum kombilerde meydana gelebilecek arızaların önlenmesini ve kış aylarında tesisattan daha fazla verim alınmasını sağlar.

Ayrıca doğalgaz faturasından tasarruf edebilmek için kombi petek temizliğinin yapılması önerilir. Bu işlem günümüzde farklı yöntemler kullanılarak gerçekleştirilebilir.

Eğer sizler de kış aylarında doğalgaz tesisatınızdan daha fazla verim almak ve doğalgaz faturasının yüksek gelmesini önlemek istiyorsanız bizlerle iletişime geçerek kombi petek temizliği hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Bizler Güneş Tesisat olarak sizleri yerinizde ziyaret etmekte ve uygun araçlar kullanarak kombi petek temizliğini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca konu ile alakalı daha fazla bilgi alabilmek için yine bizlerle iletişime geçmeniz mümkündür.

Petek Neden Isınmaz?

Özellikle kış aylarında petek neden ısınmaz sorusu pek çok ev ve iş yeri sahibi tarafından sorulur. Petekler genellikle yaz aylarında kullanılmadığı için içerisinde pislikler ve tortular birikir. Düzenli olarak bakımı yapılmayan peteklerde bu pislikler verimin düşmesine neden olmaktadır.

Türkiye gibi kış aylarının sert geçtiği ülkelerde petek temizliği yapılmazsa fatura çok yüksek gelebilir. Bu nedenle 2 yılda bir petek temizliğinin yapılması önerilir.

Yeni peteklerin ilk zamanlarda çok iyi derecede ısı verdiğini ancak yıllar geçtikçe aynı seviyede ısıtılmalarına rağmen yeterince ısı vermediğini görürsünüz.

Bu durum tamamen petek içerisinde biriken tortulardan kaynaklanır. Eğer peteğinizin ilk günkü gibi ısınmasını istiyorsanız biriken pislikleri ve tortuları peteklerden uzaklaştırmanız gerekecektir. Bu işleme petek temizliği adı verilir.

Eğer gerekli ekipmanlara ve tecrübeye sahip değilseniz tek başınıza petek temizliği yapmanız mümkün değildir. Petek temizliğinin doğru bir şekilde yapılabilmesi için alanında uzman ve tecrübeli firmalardan yardım almanız şarttır.

Bizler Güneş Tesisat olarak sizlere bu alanda hizmet vermekte ve profesyonel ekip arkadaşlarımız ile petek temizliğini itinayla yapmaktayız.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Petek Nasıl Temizlenir?

Kış aylarında peteklerden daha fazla verim almak isteyen ev ve iş yeri sahiplerinin petek nasıl temizlenir sorusunu yönelterek yanıt aradıkları görülür. Petek temizliği için bir takım araçlara ve ekipmanlara sahip olmanız gerekir.

Petek temizliği yapmak için şu adımların uygulanması gerekecektir:
• Öncelikle kaloriferinizdeki su ve ısı akışını kesmeniz gerekir.
• Petek üzerinde yer alan ızgara biçimindeki kapağı çıkarmalısınız.
• Halı ve parkelerin kirlenmemesi amacıyla kaloriferin altına örtü sermelisiniz.
• Kalorifer kapağını çıkarıp altına örtü serdikten sonra elektrik süpürge yardımıyla yüzeydeki tozları ve pislikleri çekmelisiniz.
• Ucuna bez sardığınız bir sopa ile daha derinlere inerek tortuları almalısınız.
• Son olarak peteğin kapağını kapatmalısınız.

Yukarıda sıraladığımız işlemler ile yüzeysel bir temizlik yapmanız mümkündür. Ancak bu temizlik kalorifer verimini çok fazla artırmayabilir.

Bu nedenle doğru makineler kullanılarak temizlik yapılabilmesi için alanında uzman firmalardan destek almanız gerekir. Güneş Tesisat olarak bizlerle iletişime geçerek petek temizliği alanında sunmuş olduğumuz hizmetlerden faydalanabilir ve aklınıza takılan tüm soruların yanıtını anında alabilirsiniz.

Peteklerin Isınmama Sebepleri

Petekler pek çok nedenden ötürü yeterince ısınmayabilir. Bu durum genellikle kış aylarında peteklerin çalıştırılması ile fark edilir. Peteklerin ısınmama sebepleri şu şekilde sıralanabilir:

• Kombi pompasının yetersiz gelmesi. Bu durum genellikle kombinin çalışmasına rağmen peteklerin ısınmamasına neden olur.
• Tesisat borularının doğru bağlanmaması. Bu durum ise peteklerin alt kısmının sıcak, üst kısmının ise soğuk olmasına neden olur.
• Peteklerde hava olması. Peteklerde hava olduğunda üst kısmın soğuk, alt kısmın ise sıcak olduğu gözlemlenir.
• Petek içerisinde tıkanıklık olması. Bu durum peteklerden alınan verimin azalmasına neden olabilir.
• Tesisat borularında tıkanıklıkların meydana gelmesi. Bu durum da aynı şekilde peteklerden alınan verimin azalmasına neden olacaktır.

Yukarıda sıraladığımız durumlar, peteğin ısınmamasına neden olabilir. Özellikle petek içerisindeki ve tesisat borularındaki tıkanmalar peteklerdeki verimin düşmesine neden olur.

Petek temizliği yaptırarak bu sorunları önlemeniz mümkündür. Kış ayları yaklaşırken peteklerinizi temizletmek ve verimi artırmak istiyorsanız dilediğiniz zaman bizlerle iletişime geçerek konum bildirmeniz mümkündür. Ekip arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacak ve kaliteli hizmet verecektir.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Petek Temizleme Ne Zaman Yapılmalı?

Kış aylarında peteğin istenildiği gibi ısıtmaması ve bu doğrultuda doğalgaz faturasının yüksek gelmesi, ev veya iş yeri sahiplerini petek temizliği yaptırmaya iter. Petek temizleme ne zaman yapılmalı sorusu ise günümüzde pek çok kez sorulmaktadır. Aslında bu durum tamamen peteklerinizin durumuna bağlıdır. Genellikle 2 yılda bir peteklerin temizlenmesi önerilir.

Eğer petekleriniz her yıl temizlendiğinde çok daha iyi çalışıyorsa yılda bir kez petek temizliği yaptırabilirsiniz. Zaman olarak ise kış ayları başlamadan önce yani eylül-ekim aylarında bu işlemi yaptırmanız çok daha iyi olacaktır. Petek temizliği yapıldığında peteklerinizin daha iyi ısındığını ve bu doğrultuda doğalgaz faturasından tasarruf ettiğinizi görürsünüz.

Peteklerin düzenli olarak temizlenmemesi, fatura yükünü artırabileceği gibi aynı zamanda kombinin arızalanmasına da neden olabilir.

Yani sizler temizlik ücretinden kaçtığınızda daha fazla maliyet ile karşı karşıya kalırsınız. Petek temizliği için Güneş Tesisat olarak bizlerle iletişime geçebilir ve sunduğumuz hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız sizleri yerinizde ziyaret ederek tüm peteklerin temizliğini gerçekleştirecektir.

Petek Temizleme Firması

Sizlerin de tahmin edebileceği üzere uzun süre temizlenmeyen ve bakımı aksatılan petekler zaman içerisinde pislikler ile dolabilir. Tortullaşmalar, temizliği yapılmayan peteklerde sık sık gözlemlenir.

Bunun nedeni ise ilkbahar ve yaz aylarında peteklerin neredeyse hiç kullanılmamasıdır. Peteklerdeki verimin azaldığı ise genellikle kış aylarında fark edilir. Bu gibi durumlardan kaçınabilmek için petek temizliğinin yapılması şarttır.

Petek temizliği sayesinde petek içerisinde yer alan tüm pislikler, çamurlaşmalar ve tortular ortadan kaldırılır. Böylece petekler çok daha yüksek sıcaklık verecek ve tüm odaların eşit şekilde ısınmasına yardımcı olacaktır.

Bu işlemin gerçekleştirilebilmesi için bir petek temizleme firması ile anlaşma sağlamanız gerekir. Uygun araç ve ekipmanlar kullanılarak petek içerisindeki tüm pislikler temizlenmektedir.

Firma seçimini doğru yapmanız büyük önem arz eder. Anlaşma sağlayacağınız firmanın alanında uzman ve güvenilir olması gerekir. Aksi takdirde yapılan temizlik yeterli olmayabilir. Bizler de 20 yılı aşkın süredir bu alanda hizmet veren bir firma olarak sizlere profesyonel destek sunmaktayız. Bizlerle iletişime geçerek petek temizliği hizmetlerimizden faydalanmanız mümkündür.

İlaçlı Petek Temizleme

Sizlerin de bildiği üzere petek temizliği, petek veriminin artırılabilmesi için büyük önem arz eder. Petekler temizlenirken amaca uygun olarak üretilen makinelerin kullanılması şarttır. Bu makineler ikiye ayrılır. Makinelerden biri suyu ve havayı karıştırarak basınçla temizlik yapar.

Diğer makine ise sahip olduğu depo sayesinde su ve motor gücünü kullanarak temizlik yapmaktadır. İlaçlı petek temizleme işleminde ise bu depoya kimyasal ilaçlar eklenerek temizleme yapılır.

İlaçlı petek temizleme işleminde petek içerisinde bulunan tüm tortular ve kireçler sökülerek sistemden uzaklaştırılır. Asit özelliği bulunan bu kimyasal ilaç sayesinde peteğin verimini azaltan tüm unsurlar ortadan kaldırılacaktır. Bu durum hem peteğin çok daha iyi ısınmasına hem de doğalgaz faturasından tasarruf elde etmenize yardımcı olur.

İlaçlı petek temizliğinde doğru araçların ve ilaçların kullanılması son derece önemlidir. Bizler Güneş Tesisat olarak yıllardır verdiğimiz bu hizmet ile sizlere profesyonel destek sunmaktayız.

Hizmetlerimizden faydalanabilmek için bizlerle iletişime geçerek konum bildirmeniz yeterli olacaktır. Ekip arkadaşlarımız ev veya iş yerinize gelerek petek temizliğini başarıyla sonlandırır.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Petek Temizleme Yapan Usta

Peteklerini temizleterek çok daha verimli bir kış mevsimi geçirmek isteyen ev veya iş yeri sahipleri, petek temizleme yapan usta arayışında olabilir. Petek temizleme işi özel araçlar ve ekipmanlar kullanılarak makine yardımıyla gerçekleştirilir.

Bu işlem sonucunda petek içerisinde yer alan kireçler, tortular, çamurlaşmış tabakalar ve her türlü pislikler ortadan kaybolacaktır. Bu durum peteğin sahip olduğu ısıyı çok daha iyi bir şekilde dışarıya vermesini sağlar.

Petek temizliği doğru bir şekilde yapılırsa tüm odalar eşit şekilde ısınacak ve kombinin performansı artacaktır. Petek temizliğinin yapılmaması veya yanlış bir şekilde yapılması ise ısınma performansından kombi performansına kadar birçok durumu olumsuz yönde etkiler. Petek temizliği yapan firmalar bu alanda sizlere yardımcı olacaktır.

Eğer sizler de petek temizliği yaptırarak kış ayları için hazırlıklı olmak istiyorsanız 7/24 bizleri arayabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız sizleri yerinizde ziyaret ederek petekleri kontrol edecek ve temizleme işlemine başlayacaktır. Bu süreçte aklınıza takılan tüm sorular ekip arkadaşlarımız tarafından yanıtlanacak ve süreç ile alakalı sizlere bilgi verilecektir.

Mersin İlaçla Petek Temizliği

Mersin tesisat olarak kış aylarında doğalgazdan tasarruf etmeniz ve daha iyi ısınmanız için petek temizleme işlemini Mersin ve ilçelerine götürüyoruz. Peteklerinize ve kombinize bir zarar vermeden, özel olarak kullandığımız solüsyonlar ile işinin uzmanı ustalarımızın yaptığı temizlik ile kış aylarını sıcacık geçirin.

Petek temizleme ustalarımızın özel olarak kullandığı solüsyonlar tesisatınıza zarar vermez. Peteklerde zamanla oluşan kurum, balçık, kireç ve kirli su gibi zararlı tortuları yok eder. Her 2 ya da 3 senede bir yapılması gerekli olan bir işlemdir. Petek temizleme işlemi hem enerjiden hem de cebinizden tasarruf yapmanızı sağlarken kış aylarında daha iyi ısınmanıza da olanak sunar.

 

Mersin Petek Temizleme

Petek ve kombiler uzun yıllar boyunca kullanıldığı için ayrıca bakım ve temizliğe ihtiyaç duyar. Günümüzde piyasada dolaşan peteğin temizleme işlemi ile peteğin zarar göreceği bilgisi dolaşmaktadır. Ancak bu tür söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Dolayısıyla petek temizliği işlemi zamanında yapılmadığında daha fazla soruna neden olmaktadır. Peteğin zamanında temizlenmemesi içerisinde kireç, pas, çamur ve korozyon oluşumuna neden oldurabilmektedir.

Türkiye’nin her ilinde petek temizleme işlemi firmalar tarafından yapılmaktadır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişiler Mersin petek temizleme şeklinde aratma yapmaktadır. Güneş Su Tesisatı firmamız bu konuda gerekli olan temizleme işlemini yapmaktadır. Petek temizleme firmamız bünyesinde profesyonel ekip dahilinde yapılmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemine bağlı tüm boru ve peteklerin gözden geçirilmesi ile yapılan geniş kapsamlı bir işlemdir.

Petek temizliği işlemi

Petek temizliği işlemi sırasında özel kimyasallar kullanılmaktadır. Kombinin zarar görmemesi adına kombi ve su giriş vanaları komple kapatılmaktadır. Profesyonel ekibimiz dâhilinde radyatörlerin giriş ve çıkış manaları kapatılarak temizlenecek olan peteğin incelemesi yapılır. Her petek için ayrıca bir işlem gerektiğinden yalnızca işlem yapılacak olan peteğin vanası açık bırakılır. Petek temizliği işleminde cihaza bağlı hortum ile bir ucu banyoda bulunan havlupan girişine bağlanmaktadır.

Sonrasında petek temizleme makinesine su takviyesi yapılıp cihaz çalıştırılmaktadır. Radyatör temizleme makinesi ile petek içerisinde tazyikli suyun gönderilmesi ve petekte yer alan pisliklerin çıkış manasına gönderilmesi gerçekleşir. Kirli su klozete atılarak suyun berraklaşması beklenmektedir. Kirli atık takviyesinde yer alan su berrak bir görünüme ulaştığında petek temizliği tamamlanır.

Petek temizleme hizmeti

Mersin petek temizleme konusunda en iyi hizmeti Güneş Su Tesisatı firmamız sağlamaktadır. Bu anlamda Mersin kombi ve petek temizliği için firmamızı arayabilirsiniz. Sizleri pek çok hizmeti verdiğimiz gibi petek temizleme konusunda da profesyonel bir hizmet vermekteyiz.

Bu anlamda peteğin içinde yer almış olan kireç, çamur ve korozyon gibi atıkların temizlenmesi oldukça kısa sürede sağlanmış olur. Kullanılan özel kimyasallarla bu temizlik uzun süre boyunca götürmektedir. Petek temizliği işlemleri için firmamıza ve servislerimize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin Petek Temizliği

Petek temizleme işlemi profesyonel ekip ve firma tarafından düzenli olarak yaptırılması gerekmektedir. Firmalara en çok başvurulmasının önemli sebebi peteğin yeteri kadar ısıtmaması olmaktadır. Petek temizliği işlemi, peteklerde bulunan kir, çamur ve korozyon gibi atıkların giderilmesi için yapılmaktadır. Ev ısıtmada oldukça büyük bir yere sahip olan peteklerin temizlenmesi önemlidir.

Petek temizliği işlemi ile birlikte peteklerin içinde birikmekte olan kir ve tortular temizlenmektedir. Mersin petek temizliği konusunda firmamız sizlere en iyi hizmeti vermektedir. Petek temizliği konusunda uzmanı teknisyenler dâhilinde modern ekipmanlar kullanılmaktadır. Böylelikle petek içerisinde birikmekte olan tüm kirler ve tortular anında arındırılmış olur. Peteklerin yıl içinde düzgün bir şekilde ısıtabilmesi için bu temizlik son derece önemlidir.

Petek Temizliği İşlemi

Mersin petek temizliği işlemi konusunda Güneş Su Tesisatı firmamız hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği işlemi ile birlikte kombilerin verimli çalışması sağlanabilmektedir. Böylelikle peteklerde gerekli olan hava akışı tekrar sağlanmış olur. Petek temizliği işlemine başlarken, evin ısısının doğru bir şekilde düzenlenmesi son derece önemlidir.

Henüz temizlenmemekte olan peteklerin evi ve konutu yeterince ısıtmadığı söylenebilir. Bu durum gelecek olan elektrik faturalarına da yansıyacaktır. Bu sebeple peteklerin temizliği Petek çalışmasını engeller gibi söylentilere kulak asılmaması gerekir. Peteklerin periyodik olarak düzenlenmesine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Petek Temizliği Sonrası

Mersin petek temizliği işlem sonrası ev içerisindeki ısınma oranının da arttığı söylenebilir. Böylelikle peteklerin temizlenmesinden anlaşılması gereken kombinin ömrünü uzatacağıdır. Bu durumda çok daha az arıza meydana gelecektir. Uzman teknisyenlerimiz dahilinde petek temizliğini sağladıktan sonra peteklerin kontrolü sağlanmaktadır. Temizlenme işleminin hemen ardından kombinin düzgün çalışıp çalışılmadığı kontrol edilmektedir. Sizlere etkili bir sonuç verebilmek adına bu kontrolü sağlayana kadar işlemi bitirmemekteyiz.

Dolayısıyla petek temizliğini kendi başınıza yapmanız önerilmemektedir. Sizlere olması gerektiği düzeyde bir fiyat teklifi sunulacaktır. Böylelikle petek temizliğini uzman teknisyenlerimiz dâhilinde tamamlayarak uzun süre kullanabilirsiniz. Firmamızdan ayrıntılı bilgi alabilmek için irtibat numarasından tarafımıza ulaşabilirsiniz. Sizlere en iyi şekilde yardımcı olacak bir bilgilendirme ve fiyat sunumu ayrıntılı yapılacaktır.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin Makineli Petek Temizliği

Petek temizliğinin belirli periyodik aralıklarla yapılması son derece önemlidir. Günümüzde petek temizliği makineli bir şekilde yapılmaktadır. Petek temizleme işlemi gerçekleştikten hemen sonra peteklerin ısıtma oranında belirgin oranda artış görülecektir. Bu anlamda Güneş Su Tesisatı firmamız, petek temizliğinin en iyi şekilde yapılacağının garantisini sizlere sunmaktadır. Kalorifer petek temizliği konusunda özel olarak kimyasal ilaçlı makine kullanılmaktadır.

Bu şekilde peteklerde birikmiş olan kir ve tortular anında giderilmiş olur. Mersin makineli petek temizliği konusunda temizlik işlemi anında sağlanmaktadır. Uzman ekibimiz peteklerin temizliği sağlandıktan sonra çeşitli kontrolleri de sağlamaktadır. Böylelikle peteklerin tekrardan ısıtıp ısıtmadığından emin olunur.

Makineli Petek Temizliği İşlemi

Mersin makineli petek temizliği konusunda ihtiyaç duyanların firmamıza başvurması yeterlidir. Peteklerinizde belirli oranda ısıtma sorunu olduğunu anladığınız an müdahale edilmesi gerekmektedir. Gerekli olan işlemler tamamlandıktan sonra ısınma problemi de ortadan kalkmaktadır. Böylelikle de yakıt tasarrufu da yapılmış olur. Kombinin açılması ile beraber peteklerin ayarlandığı derecede ısıtması gerekmektedir.

Ancak peteklerin içinde kir, çamur ve korozyon gibi atıklar oluştuğunda ısıtma sorunu yaşanmaktadır. Boruların içerisinde paslanma ve kireçlenme oluşmasıyla yeterli ısıtmayı da yapmamaktadır. Böylelikle petek içerisinde bulunmakta olan su rahatça hareket edemez. Bu durumdan kaynaklı peteklerin ısınmaması gibi durumla karşılaşmak mümkündür.

Makineli Petek Temizliği İşlemi Nasıl Yapılır?

Kalorifer petek temizleme işlemi ile birlikte kimyasal ilaçlı makine kullanılmaktadır. Makine temizlik ile birlikte peteklerin temizliği ve tesisatın temizliği sağlanmış olur. Bunun için Mersin makineli petek temizliği araştırması yapan kişiler firmamızda rahatlıkla çalışabilmektedir. Kalorifer tesisatı ve peteklerin temizlenmesi ile kesin sonuç elde edilmektedir. Kullanmış olduğumuz kimyasal ilaçlı makine ile tesisatın temizliği yapılma amacıyla Petek ısı testi yapılmaktadır.

Öncelikle uzman ekiplerimiz kombinin ısı derecesini 50 dereceye getirmektedir. 45 dakika sonra Petek ısısı kontrol edildikten sonra peteğin genellikle 41 dereceye kadar ısındığı görülmektedir. Kullanmış olduğumuz kimyasal ilaçlı makine sayesinde petek temizliğinde ısının yükseltilmesi sağlanır. Ayrıntılı bilgilere ulaşım sağlamak için firmamızı arayarak ulaşabilirsiniz. Kullanılan kimyasal ilaçlı makine kullanımı ile birlikte petek temizliği konusunda kesin sonuç alınır.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Petek Altı Neden Isınmaz?

Peteklerin düzenli kontrolü ve temizliği son derece önemlidir. Bu anlamda evlerinde ısıtma sistemi olarak petek kullanan kişiler çeşitli soruları da sormaktadır. Bu sorulardan ilki de petek altı neden ısınmaz şeklindedir. Kalorifer petekleri kombilerin devir daim yapması ile sıcak suyun odaları ısıtmasını sağlamaktadır. Bu durumda eğer petekler odaya sıcaklık vermiyorsa bir sorun var demektir.

Peteklerin ısınmaması veya Petek altının ısınmaması bir soruna işaret eder. Bu anlamda Petek ısıtmamaya başladığında yapılması gerekenler bulunmaktadır. Firmamız Güneş Su Tesisatı sizlere yaşamış olduğunuz sıkıntılarda yardımcı olmaktadır. Web sitemizde bulunan irtibat numarasına ulaşarak petek temizleme ve onarımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Petek Altı Isıtmadığında Ne Yapılmalı?

Petek altı neden ısınmaz şeklinde kendinize soruyorsanız yapmanız gereken şey basittir. Öncelikli olarak ilk yapmanız gereken şey ısınmayan doğalgaz peteğinin vanasını kontrol etmeniz gerekmektedir. Vanalar saat yönünün tersine göre açılmaktadır. Vananın kontrolünü sağladıktan sonra kapalı olduğunu gördüyseniz açtığınız takdirde Petek tekrardan ısınacaktır. Bir diğer yapılacak şey ise kombi basıncının kontrol edilmesidir.

Kombi basıncının kontrolü ile basınç belli bir seviyenin altına düştüğünde kombi içinde arıza gösterir. Kombi göstergesine bakılmadığında ise arıza durumu fark edilmemektedir. Kombinin altında yer alan su takviye vanası açılmalıdır. Su takviye manasının açılması ile birlikte içerisine su takviyesi yapılmaktadır.

Peteğin Altının Isınmamasının Nedenleri

Petek altı neden ısınmaz sorusuna verilebilecek birbirinden farklı nedenler bulunmaktadır. Öncelikli olarak kalorifer peteklerinden yalnızca bir tanesinin altı ısınmıyorsa petekte hava alma sorunu olabilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşıldığında peteğin havası alınması gerekir. Petek havasının alınması ile birlikte hala peteğin yarısı ısınmayabilir. Bu durumda Petek içinde var olan tortulaşma ile birlikte su döngüsü kısmen gerçekleşmiyor anlamına gelir. Bu durumla karşılaşıldığında peteğin temizlenmesi gerekmektedir.

Firmamıza danışarak petek temizleme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bir diğer sebeplerden birisi de petek bağlantıları yanlış bağlanabilmektedir. Bu gibi durumlarda peteğin yanlış bağlanması ile birlikte istenilen verim elde edilemez. Bağlantıların değiştirilmesiyle bu sorun ortadan kalkar. Yaşanabilecek diğer sebeplerle ilgili uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin Merkezi Sistem Kalorifer Temizleme

Merkezi ısıtma sistemi toplu kullanım alanlarında kullanılması zorunlu bir sistemdir. Merkezi ısıtma sistemi ile tek ısı kaynağı sistem üzerinden lokali kullanıcı petek vasıtasıyla sıhhi tesisat peteklerine sıcak su göndermektedir. Sistem merkezi olmasından dolayı tek kaynak her tarafa aynı suyu taşımaktadır. Bu durum ile birlikte petekte oluşmakta olan çamurlaşma, kireç ve balçık gibi oluşumlar sistemde dolaşmaktadır. Bu durumlardan kaynaklı istenmeyen tıkanık ve arızalar oluşabilmektedir.

Böylelikle yüksek enerji kaybına sebep olduğundan dolayı yüksek maliyeti de yaratmaktadır. Merkezi ısıtma sisteminde temizlik yapılırken petekler lokal olarak ayrı ayrı temizlenmektedir. Bu temizleme sistemini Mersin merkezi sistem kalorifer temizleme adı altında firmamız sağlamaktadır.

Merkezi Isıtma Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Mersin merkezi sistem kalorifer temizleme arayışında olan kişilerin firmamızda görüşmesi gerekmektedir. Bu anlamda merkezi ısıtma petek temizliği daire bazlı yapılmamaktadır. Binanın tamamına uygulanması gereken ve uzun süre kullanılmakta olan temizlik işlemine denmektedir. Oluşan su kireci açığa çıktığı ilk an ısıyı gördüğü zaman yapışmaktadır.

Dolayısıyla ilk ısıyı görmüş olduğu alan kazan olacağından dolayı ilk olarak kazanın içerisinde kireçlenme görülmektedir. Merkezi ısıtma sistemlerinde kesinlikle kazan temizliği yapılması gerekir. Petek temizleme kimyasal içeren özel olarak temizlenmesi gerekir. Temizleme sırasında yaptığımız işlemler ile birlikte petekler hem temizlenmiş olur hem de kazanın çeperine yapışmakta olan kireçlerde temizlenir.

Merkezi Sistem Kalorifer Temizlemesi Nasıl Yapılmalı?

Güneş Su Tesisatı firmamız sizlere bu anlamda çeşitli hizmet kollarını sağlamaktadır. Bu hizmetlerden birisi ise insanların arayışa geçtiği Mersin merkezi sistem kalorifer temizleme hizmetidir. Bireysel sisteme göre merkezi sistemin yatırım maliyeti çok daha avantajlı ve ekonomik olarak ömrü uzundur. Bireysel sistemde ise sıcak su alma imkanı konusunda sınır bulunmaktadır.

Merkezi sistemde bütün işlemler kazan dairesinde veya daireden yapıldığından dolayı kişilere rahatsızlık vermemektedir. Aynı zamanda her daireye ayrı ayrı girilmediğinden dolayı çok daha hızlı bir şekilde yapılmaktadır bu anlamda firmamız içerisinde istenilen hizmet çeşidinden yararlanmak mümkündür. Ayrıntılı bilgi için irtibat numarasından bizlere ulaşarak aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemen Ara 0 532 359 85 86 whatsapp  0 532 359 85 86

Mersin Kalorifer Peteği Temizleme

Mersin kalorifer peteği temizleme işlemini yaptırmak isteyen kişiler firma arayışına girmektedir. Sizlere Güneş Su Tesisatı olarak, petek temizliği konusunda da diğer hizmetler konusunda da güven vermekteyiz. Petek temizliği peteğin alanı yeteri kadar ısıtmadığı durumlarda son derece gerekli bir işlemdir. Petek üzerinde zaman zaman bazı bölümler soğuk kalarak ısınmamaktadır.

Dolayısıyla bu durum hem oda içerisinde yeterli ısıyı yakalayamamaya hem de yüksek faturalara neden olmaktadır. Temizlenmemiş peteklerin az ısı yaydığı tamamen doğrudur. Dolayısıyla bu işlemlerin evde kendi kendine değil de bir firma ile yapılması önemlidir. Ancak bu firmanın güvenilir ve özenle seçilmiş bir firma olması önemlidir.

Petek Yıkama Adımları Nasıldır?

Mersin kalorifer peteği temizleme konusunda firma olarak sizlere en iyi hizmeti sağlamaktayız. Yıkama adımlarına geçmeden önce ilk olarak kombiyi kapatılmaktadır. Sonrasında kombi ve tesisat içerisinde yer alan suyu boşaltma vanasından suyu boşaltmaktayız. Peteklerde bulunan su bir bakıma bu aşamada boşalmaktadır. Sonrasında makinedeki dairenin en uygun yerinden tesisatı bağlamaktayız.

Banyoda yer alan Petek ve havlupan profesyonel ekibimizle sökülerek bazı aparatlar ile makinemize bağlamaktayız. Tesisat içerisinde yer alan kirli su dışarıya çıkarılmaktadır. Böylelikle tesisat kombiden ayrılarak kombi altının bağlantı kısmında yer alan filtre sökülmektedir. Kombi ve petek bakımı bu işlemlerden sonra temizlikleri tamamlanmış olur.

Makineli Petek Temizliği

Petek temizliği konusunda en çok akıllara takılan konu ise peteklerin nasıl temizlendiğidir. Öncelikli olarak makineli temizlik aletinin kullanılması çok daha iyi ve kalıcı çözümler elde etmek içindir. Makinenin içerisinde su doldurularak mevcut su ısınmaktadır. Sonrasında makinenin ısıtmış olduğu su ile birlikte açık bırakılan uçla fazla su gelene kadar devam edilir. Makinenin içinde ısıtılan suya kullanmış olduğumuz kimyasal eklenmektedir.

İlaçlı su ile birlikte peteklerin arası tamamen kir ve pastan arındırılana kadar bu işlem devam etmektedir. Makinenin temizleme işi bittikten sonra durulama adımına geçilmektedir. En son adım olan makine tesisattan sökülmesi ile havlupan ve radyatör tekrar bağlanmaktadır. Mersin kalorifer petek temizleme konusunda firmamızı arayarak ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.

 

Mersin petek temizleme firması güneş tesisat https://gunessutesisati.com/mersin-petek-temizleme/

4.5/5 - (84 votes)

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Mersin de petek temizleme makina ile yaptı ısınmayan petekler daha güzel ısınmaya başladı tesekkurler.

  2. Mersin petek temizleme güneş tesisat evimizde petek temizliği yaptilar ilaçlı ısınmayan peteklerimizde ısınmaya başladı bu sene ısındık sayenlerinde faturayada faydasi oldu çok memnun kaldık firmadan

  3. Mezitli de ustalarımız geldi gayet titiz bir şekilde çalıştılar çalışmayan bütün peteklerimiz sayelerinde çalıştı teşekkür ediyoruz ellerine sağlık çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim

  4. Mersin petek temizleme evimizde petek temizliği yaptılar çok titiz çalışıyorlar teşekkür ediyorum.

  5. Mersin petek temizleme ısınmayan petek lerimiz vardı burdan ulaştık sağolsunlar çok titiz çalıştılar başarılı bir ekip.

  6. Isınmayan peteklerimiz sayelerinde ısındı tesisattan anlamaları ayrıca güzeldi elinize sağlık olsun başarılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonTıkla Ara
online stats
Gelir Yuvan, Gelirim evden ve evden iş fikirlerim için tıklayın.
Kapalı
Kapalı